Disclaimer

Disclaimer

Deze website is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Debesteprijsgarantieschilder.nl is echter niet aansprakelijk voor onvolkomenheden in deze website. Gebruikers kunnen derhalve geen rechten ontlenen aan (of gedeelten uit) deze website. Copyright © Copyright De Beste Prijs Garantie Schilder 1984-2014. Alle rechten voorbehouden. Tenzij anders vermeld berusten alle rechten op informatie (tekst, beeld, geluid, video, etc) die u op deze site (debesteprijsgarantieschilder.nl en alle onder en bovenliggende pagina’s) aantreft bij De Beste Prijs Garantie Schilder zijn gelicenceerd aan De Beste Prijs Garantie Schilder. Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op andere sites, verveelvoudiging op welke andere wijze dan ook en/of commercieel gebruik van deze informatie is niet toegestaan, tenzij hiervoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming is verleend door De Beste Prijs Garantie Schilder en aan de onderstaande voorwaarden wordt voldaan. Deze informatie mag worden bekeken op een scherm, gedownload worden op een hard-disk of geprint worden, mits dit geschied voor persoonlijk, informatief en niet-commercieel gebruik, mits de informatie niet gewijzigd wordt, mits de volgende copyright-tekst in elke copy aanwezig is: “© Copyright De Beste Prijs Garantie Schilder”, mits copyright, handelsmerk en andere van toepassing zijnde teksten niet worden verwijderd en mits de informatie niet wordt gebruikt in een ander werk of publicatie in welk medium dan ook. WebBeheer & meer! voert het beheer over de pagina’s op deze website. Het linken en verwijzen naar de pagina’s op deze website mag altijd. De webmaster stelt het op prijs hiervan in kennis te worden gesteld.
ADRES Waijensedijk 29 3992 LN  HOUTEN
CONTACT e: hansvanhartskamp@hotmail.com t: 06-16615461
© De Beste prijs Garantie Schilder 2014 - 2016 | Alle rechten voorbehouden | Webdesign:   WebBeheer & meer! | Disclaimer 
Website gemaakt met MAGIX
Disclaimer

Disclaimer

Deze website is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Debesteprijsgarantieschilder.nl is echter niet aansprakelijk voor onvolkomenheden in deze website. Gebruikers kunnen derhalve geen rechten ontlenen aan (of gedeelten uit) deze website. Copyright © Copyright De Beste Prijs Garantie Schilder 1984-2014. Alle rechten voorbehouden. Tenzij anders vermeld berusten alle rechten op informatie (tekst, beeld, geluid, video, etc) die u op deze site (debesteprijsgarantieschilder.nl en alle onder en bovenliggende pagina’s) aantreft bij De Beste Prijs Garantie Schilder zijn gelicenceerd aan De Beste Prijs Garantie Schilder. Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op andere sites, verveelvoudiging op welke andere wijze dan ook en/of commercieel gebruik van deze informatie is niet toegestaan, tenzij hiervoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming is verleend door De Beste Prijs Garantie Schilder en aan de onderstaande voorwaarden wordt voldaan. Deze informatie mag worden bekeken op een scherm, gedownload worden op een hard-disk of geprint worden, mits dit geschied voor persoonlijk, informatief en niet- commercieel gebruik, mits de informatie niet gewijzigd wordt, mits de volgende copyright-tekst in elke copy aanwezig is: “© Copyright De Beste Prijs Garantie Schilder”, mits copyright, handelsmerk en andere van toepassing zijnde teksten niet worden verwijderd en mits de informatie niet wordt gebruikt in een ander werk of publicatie in welk medium dan ook. WebBeheer & meer! voert het beheer over de pagina’s op deze website. Het linken en verwijzen naar de pagina’s op deze website mag altijd. De webmaster stelt het op prijs hiervan in kennis te worden gesteld.
© De Beste Prijs Schilder 2014 - 2016 | Alle rechten voorbehouden | Webdesign:    webBeheer & meer!  |  Disclaimer |
ADRES Waijensedijk 29 3992 LN  HOUTEN
Website gemaakt met MAGIX
DISCLAIMER

Disclaimer

Deze website is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Debesteprijsgarantieschilder.nl is echter niet aansprakelijk voor onvolkomenheden in deze website. Gebruikers kunnen derhalve geen rechten ontlenen aan (of gedeelten uit) deze website. Copyright © Copyright De Beste Prijs Garantie Schilder 1984-2014. Alle rechten voorbehouden. Tenzij anders vermeld berusten alle rechten op informatie (tekst, beeld, geluid, video, etc) die u op deze site (debesteprijsgarantieschilder.nl en alle onder en bovenliggende pagina’s) aantreft bij De Beste Prijs Garantie Schilder zijn gelicenceerd aan De Beste Prijs Garantie Schilder. Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op andere sites, verveelvoudiging op welke andere wijze dan ook en/of commercieel gebruik van deze informatie is niet toegestaan, tenzij hiervoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming is verleend door De Beste Prijs Garantie Schilder en aan de onderstaande voorwaarden wordt voldaan. Deze informatie mag worden bekeken op een scherm, gedownload worden op een hard- disk of geprint worden, mits dit geschied voor persoonlijk, informatief en niet-commercieel gebruik, mits de informatie niet gewijzigd wordt, mits de volgende copyright-tekst in elke copy aanwezig is: “© Copyright De Beste Prijs Garantie Schilder”, mits copyright, handelsmerk en andere van toepassing zijnde teksten niet worden verwijderd en mits de informatie niet wordt gebruikt in een ander werk of publicatie in welk medium dan ook. WebBeheer & meer! voert het beheer over de pagina’s op deze website. Het linken en verwijzen naar de pagina’s op deze website mag altijd. De webmaster stelt het op prijs hiervan in kennis te worden gesteld.
ADRES Waijensedijk 29 3992 LN  HOUTEN
© De Beste prijs garantie schilder | Webdesign:  WebBeheer & meer! | Disclaimer
Website gemaakt met MAGIX
MVO
06-16615461
MVO